1078
#bettinerecepten

Simpele voorjaarssalade met geitenkaas

Een eenvoudige, snelle salade vol vitamines die je in een handomdraai op tafel tovert.

Totale tijd 10 minuten

Ingrediënten

voor 4 personen
200 g gemengde sla
75 g cherrytomaatjes
2 snoepkomkommers in plakjes gesneden
50 g blauwe bessen
4 à 6 dadels
3 el geroosterde zonnebloempitten
75 g Bettine geitenkaas naturel
Balsamico dressing
2 el balsamico azijn
1 tl dijon mosterd
1.5 tl honing
1 el citroen
2 el olijfolie
zout en peper naar smaak

Bereiding

  1. Was of schil de komkommer en snijd deze in gelijkmatige schijfjes. Was en snijd de tomaten en dadels in schijfjes. Rooster de zonnebloempitten in een droge koekenpan goudbruin.

  2. Meng de sla, tomaten, dadels, blauwe bessen en komkommer met de dressing. Bestrooi met de zonnebloempitten en verbrokkel de geitenkaas erboven.

  3. Dressing

    Meng de balsamico-azijn, citroensap, mosterd en honing en breng op smaak met zout en peper. Klop met een garde de olie erdoor. Bewaar de overgebleven dressing 1 week in de koelkast.

Landscape background 3840x2160
Bettine Naturel 125 gram
Bettine Naturel 125g

In Bettine Naturel proef je de natuurlijke smaak van geitenkaas. Mild en puur, vol eiwitten en vitaminen. Laat de frisromige kaas smelten in je mond en geniet. Heerlijk om puur te eten, of als smeuïge smaakmaker in je favoriete gerechten. Bettine geitenkaas naturel won tijdens het internationale kaasconcours in Nantwich een zilveren award.