1079
#bettinerecepten

Spinazie sinaasappel salade met geitenkaas en pistachenoten

Deze heerlijke spinazie & sinaasappel salade met pistachenoten is de perfecte toevoeging aan jouw diner. Niet enkel een streling voor het oog, maar ook voor de tong: een prachtige salade met geitenkaas, spinazie, sinaasappelpartjes en een frisse dressing die het geheel compleet maakt.

Totale tijd 5 minuten

Ingrediënten

voor 2 personen
100 g babyspinazie
100 g Bettine Pearls geitenkaas naturel
1 grote sinaasappel, in blokjes gesneden
4 el geroosterde pistachenoten
Citroendressing
sap van een halve citroen
1 tl dijon mosterd
4 el avocado-olie
2 tl ahornsiroop
zout en peper naar smaak

Bereiding

  1. Snijd de schil en het witte vel van de sinaasappels. Snijd de partjes boven een grote kom tussen de vliesjes uit en vang het sap op.

  2. Maak een vinaigrette van de citroensap met de mosterd, de olie en de ahornsiroop. Meng alles goed door elkaar en breng verder op smaak met zout en peper.

  3. Voeg de spinazie en de helft van de sinaasappelpartjes aan de dressing toe en hussel goed om. Pel en hak de pistachenoten in stukken, verkruimel de geitenkaas en garneer het gerecht hiermee. Besprenkel tenslotte met de opgevangen sap en serveer direct.

Landscape background 3840x2160
Bettine Pearls
Bettine Pearls 100g

Met Bettine geitenkaas Pearls Naturel versier je je maaltijd en verwen je je smaakpapillen. Met deze kleine smaakbommetjes maak je jouw lievelingsgerechten in een handomdraai nóg lekkerder. Strooi ze over je salade, op een pizza, in je pasta of in de soep en geniet van de kenmerkende frisse en milde smaak. Gemaakt van 100% natuurlijke en gepasteuriseerde geitenmelk. Handig voor in je koelkast en makkelijk hersluitbaar!