Springrolls met geitenkaas en frisse groenten
#bettinerecepten

Springrolls met geitenkaas en frisse groenten

Springrolls zijn lekker fris en ideaal voor een zomerse dag! Zet alles klaar en ga lekker aan tafel zodat iedereen zijn eigen springroll kan vullen.

  • Vegetarisch
  • Geitenkaasbolletjes
  • Recepten
  • Hoofdgerechten
  • Zomer
  • Groenten
  • Bijgerechten
Totale tijd 25 minuten

Ingrediënten

voor 4 personen
100 g Bettine geitenkaas pearls
100 g rijstvellen
100 g mihoen rijstnoedels
1 komkommer, in reepjes
1 gele paprika, in reepjes
50 g babyspinazie
3 el verse munt, in reepjes
zout
2 el gezouten pinda’s, gehakt
sojasaus of chilisaus om te serveren

Bereiding

  1. Kook de mihoen in kokend water met zout. Spoel af met koud water en laat uitlekken.

  2. Zet alle ingrediënten klaar en vul een kom met warm water (geen kokend water).

  3. Week een rijstvel 20 seconden in het warme water en leg het op een schone plank of werkblad.

  4. Leg in het midden van elk vel wat mihoen, komkommer, gele paprika, spinazie, verse munt, geitenkaas en pinda’s.

  5. Vouw de zijkanten van het rijstvel naar binnen en rol de springroll op.

  6. Maak zo ook de rest van de springrolls en serveer ze met sojasaus of chilisaus.

Landscape background 3840x2160
Bettine Pearls
Bettine Pearls 100g

Met Bettine geitenkaas Pearls Naturel versier je je maaltijd en verwen je je smaakpapillen. Met deze kleine smaakbommetjes maak je jouw lievelingsgerechten in een handomdraai nóg lekkerder. Strooi ze over je salade, op een pizza, in je pasta of in de soep en geniet van de kenmerkende frisse en milde smaak. Gemaakt van 100% natuurlijke en gepasteuriseerde geitenmelk. Handig voor in je koelkast en makkelijk hersluitbaar!