Zalm uit de oven met geitenkaas
#bettinerecepten

Zalm uit de oven met geitenkaas

De combinatie van zalm en geitenkaas is echt verrassend lekker!

  • Verse geitenkaas
  • Hoofdgerechten
  • Recepten
  • Ovenschotel
Totale tijd 20 minuten

Ingrediënten

voor 4 personen
1/2 citroen
2 el olijfolie
2 el gedroogde Italiaanse kruiden
4 verse zalmfilets
120 g Bettine geitenkaas naturel

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 225 °C. Boen de citroen schoon. Rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Meng de olie, citroenrasp, Italiaanse kruiden in een kom en breng op smaak met peper. Snijd de zalmfilet in gelijke stukken, wrijf in met peper, zout en citroensap.

  2. Leg de stukken zalm naast elkaar in het bakblik. Snijd de geitenkaas in dunne plakjes en leg deze dakpansgewijs op de zalm. Sprenkel het kruidenmengsel erover. Bak de zalm in het midden van de oven in 10-15 min. gaar, tot de geitenkaas begint te kleuren.

Landscape background 3840x2160
Bettine Naturel 125 gram
Bettine Naturel 125g

In Bettine Naturel proef je de natuurlijke smaak van geitenkaas. Mild en puur, vol eiwitten en vitaminen. Laat de frisromige kaas smelten in je mond en geniet. Heerlijk om puur te eten, of als smeuïge smaakmaker in je favoriete gerechten. Bettine geitenkaas naturel won tijdens het internationale kaasconcours in Nantwich een zilveren award.