Caesar salade
#bettinerecepten

Caesar salade met geitenkaas

Caesar salade: een verrukkelijk eenvoudige salade waarmee je toch altijd weer indruk maakt. Deze variatie met geitenkaas maakt het een succesrecept voor lunch of als voorgerecht!

  • Geitenkaasbolletjes
  • Nieuw
  • Vegetarisch
  • Salades
  • Zomer
Totale tijd 25 minuten

Ingrediënten

voor 4 personen
4 sneetjes krentenbrood
3 el olijfolie
100 g vega spekjes
1 komkommer
1 krop romaine sla
4 el caesar dressing
100 g Bettine pearls
1 citroen

Bereiding

    1. Snij het krentenbrood in blokjes en hussel om met 2 el olie. Bak de blokjes krokant en goudbruin in de koekenpan.
    2. Verhit de resterende olijfolie in een koekenpan en bak hierin de vega spekjes krokant.
    3. Snij de komkommer in dunne plakjes en de romaine sla in reepjes. Hussel om met de dressing en het sap van de citroen.
    4. Verdeel de salade over vier borden en leg de spekjes, croutons en bettine pearls erop. Lekker met versgemalen peper

Wil je een maaltijdsalade, vul het recept aan met gegrilde kip of een gekookt eitje.

Landscape background 3840x2160
Bettine Pearls
Bettine Pearls 100g

Met Bettine geitenkaas Pearls Naturel versier je je maaltijd en verwen je je smaakpapillen. Met deze kleine smaakbommetjes maak je jouw lievelingsgerechten in een handomdraai nóg lekkerder. Strooi ze over je salade, op een pizza, in je pasta of in de soep en geniet van de kenmerkende frisse en milde smaak. Gemaakt van 100% natuurlijke en gepasteuriseerde geitenmelk. Handig voor in je koelkast en makkelijk hersluitbaar!