#bettinerecepten
Mini geitenkaas mangotaartjes
Mango en geitenkaas zijn een echt droompaar. Daarom hebben wij deze mini bladerdeegtaartjes gemaakt, zo lekker en toch zo eenvoudig. Het zijn maar een paar simpele stappen en het staat binnen een half uur op tafel. Simpel genoeg, toch? En niet onbelangrijk, het smaakt geweldig. En nu krijg jij het recept. ♡
Totale tijd
30 minuten
Ingrediënten
voor 8 personen2 | plakken bladerdeeg |
125 g | Bettine geitenkaas naturel |
1 | mango in schijfjes |
bloem; voor het uitrollen van het bladerdeeg | |
3 el | honing |
2 tl | chili flakes |
1 | rode ui |
1 | ei |
zwarte peper, naar smaak |
Bereiding
-
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi het bladerdeeg.
- Meng in een grote kom de mangoschijfjes met honing en de fijngemaakte chiliflakes.
- Bestrooi je werkblad met bloem. Rol de plakken bladerdeeg uit met de deegroller tot een halve cm dikte. Snijd elk vel in 4 vierkanten.
- Leg de vierkantjes een stukje uit elkaar op de met bakpapier belegde bakplaat
Leg een plakje Bettine geitenkaas naturel in het midden van het bladerdeegvierkant. - Plaats een paar schijfjes rode ui op de geitenkaas en bedek royaal met de (gemarineerde) plakjes mango. Kruid de taartjes met zwarte peper. Bestrijk de randjes met het geklutste ei en bak de taartjes in 15 tot 17 minuten gaar en goudbruin.