#bettinerecepten
Salade van rood fruit met geitenkaas en rosé
Lekkere frisse fruitsalade met rode vruchten en geitenkaas pearls. Afgemaakt met een dressing van frisse rosé, gembersiroop en walnotenolie. Het frisse van het fruit is in perfecte balans met de zachte smaak van de geitenkaas. Een chique afsluiter van je diner.
Totale tijd
20 minuten
Ingrediënten
voor 6 personen50 ml | zoet-frisse rosé |
30 ml | gembersiroop |
30 ml | walnotenolie |
0.5 | kleine watermeloen |
200 g | aardbeien |
150 g | frambozen |
150 g | rode bessen |
10 g | verse basilicum |
10 g | verse munt |
50 g | pecannoten |
1 beker | Bettine Pearls |
Bereiding
-
Meng voor de dressing de rosé met de gembersiroop en de walnotenolie goed door elkaar.
-
Snijd de watermeloen in driehoekjes, haal de kroontjes van de aardbeien en snijd in kwarten. Meng de aardbeien en watermeloen met de frambozen, rode bessen en de dressing.
-
Schep het fruit in een serveerschaal en bestrooi met blaadjes munt en basilicum. Hak de pecannoten grof en verdeel samen met de Bettine Pearls over de fruitsalade.