Ciabatta met geitenkaas - 3840x2160px
#bettinerecepten

Ciabatta met rosbief en geitenkaas

Een stevige lunch is erg belangrijk om de dag goed door te komen. Daarom hebben wij speciaal voor jou een heerlijke knoflook ciabatta met rosbief en geitenkaas. Simpel en lekker! Eet smakelijk.

Totale tijd 20 minuten

Ingrediënten

voor 2 Personen
2 ciabatta's
2 el verse kruidenboter
40 g veldsla
75 g rosbief
100 g Bettine naturel geitenkaas
2 el honing-mosterd dressing

Bereiding

    1. Verwarm de oven voor op 200°C.
    2. Besmeer de ciabatta’s van boven met de kruidenboter en bak ze in 10 minuten goudbruin, laat iets afkoelen. 
    3. Snijd de ciabatta’s open en verdeel de veldsla over de onderste helften. Beleg met de rosbief en geitenkaas en maak af met de honing-mosterd dressing. Leg de kapjes bovenop.
Landscape background 3840x2160
Bettine Naturel 125 gram
Bettine Naturel 125g

In Bettine Naturel proef je de natuurlijke smaak van geitenkaas. Mild en puur, vol eiwitten en vitaminen. Laat de frisromige kaas smelten in je mond en geniet. Heerlijk om puur te eten, of als smeuïge smaakmaker in je favoriete gerechten. Bettine geitenkaas naturel won tijdens het internationale kaasconcours in Nantwich een zilveren award.