#bettinerecepten
Ciabatta met rosbief en geitenkaas
Een stevige lunch is erg belangrijk om de dag goed door te komen. Daarom hebben wij speciaal voor jou een heerlijke knoflook ciabatta met rosbief en geitenkaas. Simpel en lekker! Eet smakelijk.
Totale tijd
20 minuten
Ingrediënten
voor 2 Personen2 | ciabatta's |
2 el | verse kruidenboter |
40 g | veldsla |
75 g | rosbief |
100 g | Bettine naturel geitenkaas |
2 el | honing-mosterd dressing |
Bereiding
-
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Besmeer de ciabatta’s van boven met de kruidenboter en bak ze in 10 minuten goudbruin, laat iets afkoelen.
- Snijd de ciabatta’s open en verdeel de veldsla over de onderste helften. Beleg met de rosbief en geitenkaas en maak af met de honing-mosterd dressing. Leg de kapjes bovenop.