809
#bettinerecepten

Cookie dough op basis van geitenkaas

Dit cookie dough recept is zonder toegevoegde suikers een gezondere keuze voor een zoet dessert, lekker voor jong en oud!

Totale tijd 200 minuten

Ingrediënten

voor 4 personen
75 g Bettine geitenkaas naturel
2 blaadjes gelatine
100 ml slagroom
Walnoten
4 vijgen
3 el honing

Bereiding

  1. Hak de walnoten fijn.

  2. Week de gelatineblaadjes ongeveer 5 minuten in koud water. Knijp hierna goed uit.

  3. Breng de room aan de kook en voeg de verbrokkelde geitenkaas toe. Haal van het vuur, los de gelatinebladeren op in het mengsel en roer tot een gladde egale massa. Roer de honing erdoor en voeg de walnoten toe, schenk in een schaal. Laat minstens 3 uur opstijven in de koelkast.

  4. Schep bolletjes of quenelles uit het cookie dough en serveer met vijgen en extra walnootstukjes.

Landscape background 3840x2160
Bettine Naturel 125 gram
Bettine Naturel 125g

In Bettine Naturel proef je de natuurlijke smaak van geitenkaas. Mild en puur, vol eiwitten en vitaminen. Laat de frisromige kaas smelten in je mond en geniet. Heerlijk om puur te eten, of als smeuïge smaakmaker in je favoriete gerechten. Bettine geitenkaas naturel won tijdens het internationale kaasconcours in Nantwich een zilveren award.