Geitenkaassalade met mango en avocado
#bettinerecepten

Geitenkaas salade met mango & avocado

Geitenkaas en fruit zijn een heerlijke combinatie, daarom hebben we dit recept voor je met mango. Dit is een goedgevulde salade voor de lunch of als bijgerecht tijdens het diner.

Totale tijd 10 minuten

Ingrediënten

voor 2 personen
100 g rucola
1 mango
125 g Bettine geitenkaas naturel
1 avocado
40 g amandelen
100 g zwarte bonen
1 paprika
2 stengels lente-ui
4 el olijfolie
2 el witte wijn azijn
Peper en zout - naar smaak

Bereiding

    1. Verdeel de rucola over 2 borden.
    2. Snij de mango, de paprika en avocado in blokjes en laat de zwarte bonen goed uitlekken in een vergiet. Snij de lente-ui in ringetjes.
    3. Verdeel over de salade de mango, avocado, paprika en de zwarte bonen. Leg de plakjes geitenkaas erboven op en garneer met de lente-ui en de walnoten.
    4. Meng in een kommetje de olijfolie, witte wijn azijn en een snuf peper en zout goed door elkaar. Besprenkel hiermee de salade.
Landscape background 3840x2160
Bettine Naturel 125 gram
Bettine Naturel 125g

In Bettine Naturel proef je de natuurlijke smaak van geitenkaas. Mild en puur, vol eiwitten en vitaminen. Laat de frisromige kaas smelten in je mond en geniet. Heerlijk om puur te eten, of als smeuïge smaakmaker in je favoriete gerechten. Bettine geitenkaas naturel won tijdens het internationale kaasconcours in Nantwich een zilveren award.