#bettinerecepten
Geitenkaas salade met mango & avocado
Geitenkaas en fruit zijn een heerlijke combinatie, daarom hebben we dit recept voor je met mango. Dit is een goedgevulde salade voor de lunch of als bijgerecht tijdens het diner.
Totale tijd
10 minuten
Ingrediënten
voor 2 personen100 g | rucola |
1 | mango |
125 g | Bettine geitenkaas naturel |
1 | avocado |
40 g | amandelen |
100 g | zwarte bonen |
1 | paprika |
2 stengels | lente-ui |
4 el | olijfolie |
2 el | witte wijn azijn |
Peper en zout - naar smaak |
Bereiding
-
- Verdeel de rucola over 2 borden.
- Snij de mango, de paprika en avocado in blokjes en laat de zwarte bonen goed uitlekken in een vergiet. Snij de lente-ui in ringetjes.
- Verdeel over de salade de mango, avocado, paprika en de zwarte bonen. Leg de plakjes geitenkaas erboven op en garneer met de lente-ui en de walnoten.
- Meng in een kommetje de olijfolie, witte wijn azijn en een snuf peper en zout goed door elkaar. Besprenkel hiermee de salade.