Broodje geitenkaas met aardbeien
Dit broodje met aardbeien en geitenkaas is geweldig. Als je deze broodjes maakt voor het hele gezin is het misschien fijn voor de kinderen om de balsamico-azijn achterwege te laten in verband met de zuurgraad. Hoe dan ook, wij vonden het knapperige broodje met de zachte & milde geitenkaas van Bettine, de zoete aardbeien en de zure balsamico-azijn geweldig. Vergeet absoluut niet de verse basilicum ... Dit brengt namelijk alle smaken prachtig samen.
Ingrediënten
voor 4 personen4 | Luxe broodjes naar keuze (vers of afbakbroodjes) |
125 g | Bettine naturel schrijfjes |
4 | Aardbeien per broodje |
Balsamico azijn | |
16 | Basilicum blaadjes |
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 220 graden. Bak de broodjes in 6 minuten goudbruin.
Wanneer de broodjes afgekoeld zijn, besmeer je ze met Bettine geitenkaas spread of met de Bettine naturel geitenkaas schijfjes. Was de aarbeien en verwijder daarna de kroontjes. Snij vervolgens mooie plakjes en leg deze over de spread en besprenkel de balsamicoazijn erover. Bestrooi met de gehakte verse basilicum. Serveer onmiddellijk. Geniet ervan.