#bettinerecepten
Gevulde eieren met geitenkaas
Het lijkt misschien een beetje retro en stiekem is het dat ook: gevulde eieren! Maar wij hebben ze vertaald naar het hier en nu en er een eigen stijl van gemaakt. Wat vinden jullie van deze eieren gevuld met geitenkaas? Wij hebben ze alvast voor je geproefd ze zijn heerlijk!
Totale tijd
30 minuten
Ingrediënten
voor 5 personen5 | eieren |
125 g | Bettine Naturel |
3 el | melk |
2 takje | peterselie |
kiemgroenten | |
zout en zwarte peper, naar smaak |
Bereiding
-
- Kook de eieren ongeveer 8 minuten. Leg ze hierna ongeveer 2 minuten in koud water.
- Pel de eieren en snijd ze doormidden. Schep de dooiers met een lepeltje eruit en doe ze in een kom samen met de kaas en de melk.
- Blender het geheel tot een gladde massa. Breng het mengsel op smaak met zout en zwarte peper. Hak de peterselie fijn en voeg aan de eimassa toe.
- Leg de witte helften op een schaal. Vul deze met behulp van een spuitzak. Je houdt eventueel wat vulling over, die je als dip kunt gebruiken en serveren met brood en groentesticks.
- Versier de eierhelften met de kiemgroenten.