geitenkaas-pannenkoek-888x539px
#bettinerecepten

Havermoutpannenkoekjes met avocado, mango en geitenkaasbolletjes

Dit heerlijke glutenvrije recept voor havermoutpannenkoekjes is vrij van geraffineerde suikers, het staat snel op tafel en het eindresultaat is ontzettend lekker en dus supergezond. Niet over twijfelen, gewoon maken dus!

  • Geitenkaasbolletjes
  • Ontbijt & brunch
  • Recepten
  • Pannenkoek
Totale tijd 10 minuten

Ingrediënten

voor 3 personen
1 banaan
1 scheut melk
1 ei
35 g havermeel
1 tl bakpoeder
1 tl kaneel
kokosolie (of olijolie of boter) voor het bakken
1/2 mango
1/2 avocado
50 g Bettine Pearls

Bereiding

    1. Doe de banaan, melk en het ei in  een blender en mix tot het een glad geheel is.
    2. Voeg de havermout, bakpoeder en kaneel toe en mix nog kort tot het gemengd is.
    3. Bak nu de pannenkoekjes in de kokosolie goudbruin.
    4. Snij ondertussen de mango en avocado in stukjes.
    5. Stapel de pannenkoekjes op elkaar en garneer met de mango, avocado en als kers op de taart met de Bettine geitenkaas pearls.
       
Landscape background 3840x2160
Bettine Pearls
Bettine Pearls 100g

Met Bettine geitenkaas Pearls Naturel versier je je maaltijd en verwen je je smaakpapillen. Met deze kleine smaakbommetjes maak je jouw lievelingsgerechten in een handomdraai nóg lekkerder. Strooi ze over je salade, op een pizza, in je pasta of in de soep en geniet van de kenmerkende frisse en milde smaak. Gemaakt van 100% natuurlijke en gepasteuriseerde geitenmelk. Handig voor in je koelkast en makkelijk hersluitbaar!