#bettinerecepten
Havermoutpannenkoekjes met avocado, mango en geitenkaasbolletjes
Dit heerlijke glutenvrije recept voor havermoutpannenkoekjes is vrij van geraffineerde suikers, het staat snel op tafel en het eindresultaat is ontzettend lekker en dus supergezond. Niet over twijfelen, gewoon maken dus!
Totale tijd
10 minuten
Ingrediënten
voor 3 personen1 | banaan |
1 | scheut melk |
1 | ei |
35 g | havermeel |
1 tl | bakpoeder |
1 tl | kaneel |
kokosolie (of olijolie of boter) voor het bakken | |
1/2 | mango |
1/2 | avocado |
50 g | Bettine Pearls |
Bereiding
-
- Doe de banaan, melk en het ei in een blender en mix tot het een glad geheel is.
- Voeg de havermout, bakpoeder en kaneel toe en mix nog kort tot het gemengd is.
- Bak nu de pannenkoekjes in de kokosolie goudbruin.
- Snij ondertussen de mango en avocado in stukjes.
- Stapel de pannenkoekjes op elkaar en garneer met de mango, avocado en als kers op de taart met de Bettine geitenkaas pearls.