Pastasalade met geitenkaas, mango, gegrilde paprika en bosui
Deze simpele salade van de Sandwichformule met mango, geitenkaas gegrilde paprika is een van onze nieuwe favorieten. Hij is simpel te maken en o zo lekker! De zachte smaak van de paprika, het zoete van de mango en het hartige van de geitenkaas zijn een gouden combinatie. De mango is een verrassend lekkere toevoeging. Proef en ervaar het zelf!
Ingrediënten
voor 4 personen200 g | penne |
50 g | rucola |
1 | mango |
1 pot | gegrilde rode paprika |
2 | bosuitjes |
75 g | ongebrande cashewnoten |
100 g | Bettine geitenkaas naturel |
voor de dressing: | |
---|---|
1 el | mango-azijn of appelazijn |
2 el | olie uit de pot van de gegrilde paprika |
1 tl | honing |
gemalen chilivlokken naar smaak | |
zout |
Keukenspullen | |
---|---|
koekenpan | |
vergiet | |
grote kom of schaal |
Bereiding
-
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel de pasta daarna in een vergiet af met koud water.
-
Verhit een koekenpan op het vuur zonder olie. Rooster de cashewnoten een paar minuten. Schud de pan regelmatig en houd de nootjes goed in de gaten.
-
Haal ze uit de pan zodra ze mooi lichtbruin zijn. Hak ze vervolgens grof.
-
Schil de mango en snijd in blokjes. Snijd de gegrilde paprika in kleine stukjes. Snijd de bosui in ringetjes.
-
Roer de ingrediënten voor de dressing door elkaar.
Hussel de pasta, de rucola en de dressing door elkaar. -
Verdeel de mango, gegrilde paprika en de cashewnootjes over de salade.
-
Verkruimel tot slot de geitenkaas en verdeel dit over de salade.