#bettinerecepten
Rosbief Burger met geitenkaas
Dit broodje is heerlijk als een lunch, maar kan ook als diner, serveer hem dan bijvoorbeeld met een groene salade en zoete aardappel frietjes met truffelmayo. Tip: Ook lekker met peper-rosbief.
Totale tijd
15 minuten
Ingrediënten
voor 4 personen1 | sjalot |
8 | kleine augurkjes |
4 | stoere burgerbroodjes |
100 g | verse spinazie |
200 g | Bettine Naturel |
200 g | rosbief |
1 handje | tuinkers |
4 el | honingmosterd saus (of gewone honing-mosterd) |
Zout en peper naar smaak |
Bereiding
-
Snipper de sjalot en snijd de augurken schuin in drieën.
-
Snijd de broodjes open en beleg de onderkant met de spinazie en verdeel daarover de schijfjes Bettine.
-
Vlij de rosbief luchtig op de geitenkaas en verdeel de sjalot en augurkjes erover.
-
Bestrooi met de tuinkers en breng op smaak met zout en veel versgemalen peper.
-
Besmeer de kapjes aan de onderkant met de honingmosterd saus en leg ze boven op de burgers.