1159 - rosbief-burger-met-geitenkaas
#bettinerecepten

Rosbief Burger met geitenkaas

Dit broodje is heerlijk als een lunch, maar kan ook als diner, serveer hem dan bijvoorbeeld met een groene salade en zoete aardappel frietjes met truffelmayo. Tip: Ook lekker met peper-rosbief.

Totale tijd 15 minuten

Ingrediënten

voor 4 personen
1 sjalot
8 kleine augurkjes
4 stoere burgerbroodjes
100 g verse spinazie
200 g Bettine Naturel
200 g rosbief
1 handje tuinkers
4 el honingmosterd saus (of gewone honing-mosterd)
Zout en peper naar smaak

Bereiding

  1. Snipper de sjalot en snijd de augurken schuin in drieën.

  2. Snijd de broodjes open en beleg de onderkant met de spinazie en verdeel daarover de schijfjes Bettine. 

  3. Vlij de rosbief luchtig op de geitenkaas en verdeel de sjalot en augurkjes erover.

  4. Bestrooi met de tuinkers en breng op smaak met zout en veel versgemalen peper.

  5. Besmeer de kapjes aan de onderkant met de honingmosterd saus en leg ze boven op de burgers.

Landscape background 3840x2160
Bettine Naturel 125 gram
Bettine Naturel 125g

In Bettine Naturel proef je de natuurlijke smaak van geitenkaas. Mild en puur, vol eiwitten en vitaminen. Laat de frisromige kaas smelten in je mond en geniet. Heerlijk om puur te eten, of als smeuïge smaakmaker in je favoriete gerechten. Bettine geitenkaas naturel won tijdens het internationale kaasconcours in Nantwich een zilveren award.