#bettinerecepten
Taco’s met BBQ zalm en geitenkaas naturel
Heerlijk, een taco voor de lunch. Vooral met een goede vulling... Dus laat de originele taco's lekker liggen en probeer deze taco met bbq-zalm en Bettine geitenkaas. Deze taco's hebben een heerlijke samenstelling door het gerookte van de zalm en het kruidige van de geitenkaas. Zeker het proberen waard dus!
Totale tijd
30 minuten
Ingrediënten
voor 4 personen500 g | zalm op de huid |
1 el | Mexicaanse kruiden |
3 el | olijfolie |
500 g | cherrytomaten aan de tak |
8 | mini tortilla’s |
150 g | bieten julienne |
1 | koriander |
1 | limoen |
100 g | Bettine Naturel |
Bereiding
-
- Bereid de barbecue voor (of gebruik een grillpan).
- Wrijf de zalm in met de Mexicaanse kruiden en 1 el olijfolie. Breng op smaak met zout en peper. Wrijf de tomaatjes en de tortilla’s in met de rest van de olijfolie.
- Plaats de zalm in de BBQ-klem of in het aluminium bakje. Grill 3 minuten per kant op de BBQ, zodat er mooie grillstrepen ontstaan. Leg ook de trosjes cherrytomaten en de tortilla’s op de BBQ en grill kort mee.
- Leg de tortilla’s op een bord en vul ze met de bietenjulienne, gegrilde tomaat en stukjes zalm. Bestrooi met blaadjes koriander en verkruimel de Bettine Garlic & Herbs.
- Snijd de limoen in partjes en serveer bij de taco’s.