Wraps met lamsworstjes en geitenguacamole
Deze wrap met lamsworstjes, guacamole en koolsla is heerlijk als lunch maar ook als lichte avondmaaltijd.
Ingrediënten
voor 4 personen1 | kleine witte kool |
1 | rode ui |
1 | sinaasappel |
1 el | Mexicaanse kruiden |
2 | avocado’s |
1 | limoen |
200 g | Bettine geitenkaas Naturel |
8 | lamsworstjes |
1 el | olie |
8 | tortilla wraps, medium |
1 handjevol | tuinkers |
Zout en peper |
Bereiding
-
Snijd de witte kool en de rode ui fijn. Snijd de schil rondom van de sinaasappel en snijd de partjes tussen de lamellen uit. Knijp het sap uit de lamellen en de stukjes schil en vang op.
-
Meng de witte kool met het sinaasappelsap, de rode ui en de Mexicaanse kruiden. Breng op smaak met zout en peper.
-
Halveer de avocado’s en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees uit de schil en prak met 100 gram van de geitenkaas en het limoensap tot een grove guacamole. Breng op smaak met wat zout.
-
Bak de lamsworstjes in de olie om en om in 10 minuten gaar.
-
Serveer de lamsworstjes op de wraps met de koolsla, geitenguacamole en partjes sinaasappel. Garneer met een plukje tuinkers.